NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Comunicat sobre el cor...

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’objecte és regular la concessió de subvencions mitjançant dues línies: Subvencions a projectes de reindustrialització que contribueixin a tornar...

Llegir més

Ajuts per promoure l’emprenedoria i la innovació en el territori nacional. Ajuts adreçats a start ups i persones emprenedores....

Llegir més

Adreçat a  persones productores del sector porcí que exerceixen la seva activitat de manera independent i a persones productores...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

Comunicat sobre el coronavirus 18/03/20 a les 15:50.

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dimecres al migdia, ha acordat informar de les següents mesures davant l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

La Policia Local de Banyoles ha detingut aquesta matinada una persona per desobeir l’ordre de confinament dictada pel govern de l’Estat i agredir un dels agents que han procedit a la seva detenció. Durant el dia d’ahir la policia va obrir 9 expedients sancionadors més a ciutadans que incomplien també l’ordre de confinament.

Aquest matí s’ha celebrat també el mercat setmanal de Banyoles amb presència restringida únicament a les parades d’alimentació amb l’objectiu de garantir la compra de productes alimentaris, tal i com va establir divendres la Direcció General de Salut de la Generalitat, malgrat que des de l’Ajuntament s’havia acordat suspendre la celebració del mercat. Finalment, han parat 32 dels 41 marxants que habitualment ofereixen els seus productes a Banyoles. Les parades s’han ubicat en els seus emplaçaments habituals amb l’objectiu de no confondre els clients i s’han respectat les mesures establertes, respectant la distància entre parades i reforçant les mesures d’higiene.

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany