NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Comunicat sobre el cor...

ÚLTIMES NOTÍCIES

S’ha obert una línia d’ajuts amb l’objectiu d’avançar en la transició energètica, mitjançant la substitució d’energies d’origen fòssil per...

Llegir més

El marc normatiu dels darrers anys ha establert un conjunt d’obligacions que han de complir les empreses. Més informació

Llegir més

La reforma conté un sistema de 12 trams que determina la base de cotització i la quota a pagar...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

Comunicat sobre el coronavirus 19/03/20 a les 14:30.

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dijous al migdia, ha acordat informar de les següents mesures davant de l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

La Policia Local de Banyoles va obrir durant el dia d’ahir 6 expedients sancionadors més a ciutadans que incomplien l’ordre de confinament dictat pel govern de l’Estat. Des que es va decretar l’estat d’alarma, la Policia ha obert 22 expedients sancionadors.
Per aquest motiu, l’Alcalde Miquel Noguer ha volgut tornar a recordar “la necessitat que la gent es quedi a casa i redueixi els seus moviments als mínims imprescindibles”. “Hem detectat persones que, aprofitant l’excusa de sortir per treure la seva mascota, aprofiten per fer la volta a l’Estany i això no pot ser”, ha assegurat Miquel Noguer.

“La policia seguirà fent controls i se sancionarà a totes aquelles persones que es trobin pel carrer sense cap motiu justificat”, ha destacat l’alcalde que ha recordat que “només amb l’esforç i el suport de tots serem capaços de parar la corba de contagi”.

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany