NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Comunicat sobre el cor...

ÚLTIMES NOTÍCIES

S’ha obert una línia d’ajuts amb l’objectiu d’avançar en la transició energètica, mitjançant la substitució d’energies d’origen fòssil per...

Llegir més

El marc normatiu dels darrers anys ha establert un conjunt d’obligacions que han de complir les empreses. Més informació

Llegir més

La reforma conté un sistema de 12 trams que determina la base de cotització i la quota a pagar...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

Comunicat sobre el coronavirus 21/03/20 a les 14:30.

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dissabte al migdia, ha acordat informar de les següents mesures davant de l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

Aquest matí s’han obert 5 expedients sancionadors a ciutadans que, aprofitant el fet de treure les seves mascotes, passejaven per l’Estany incomplint la restricció de moviments que estableix el decret d’estat d’alarma del govern de l’Estat. Aquesta setmana s’han intensificat els controls de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra en diferents punts, juntament amb el cos d’Agents Rurals, per garantir que la ciutadania respecti les ordres dictades pel governs de l’estat i de la Generalitat.
En una setmana, s’ha sancionat prop d’una trentena de persones per incomplir la restricció de moviments en diferents punts de la ciutat.
L’alcalde Miquel Noguer ha incidit en la necessitat que “els ciutadans i ciutadanes entenguin que s’han de quedar a casa i només sortir per allò que és estrictament necessari i fer la volta a l’Estany no és un moviment necessari ni tampoc practicar esport a l’aire lliure”.
D’altra banda, Miquel Noguer ha volgut traslladar l’agraïment de l’Ajuntament de Banyoles a les persones voluntàries que des d’ahir estan cosint mascaretes per proveir principalment residències de gent gran i centres de Banyoles i comarca, així com serveis que ho puguin necessitar.
Les persones interessades a oferir-se voluntàries per col·laborar-hi poden dirigir-se per correu electrònic a confinament@plaestany.cat o bé al telèfon de l’Ajuntament de Banyoles, 972 57 00 50, a partir de dilluns.

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany