NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Comunicat sobre el cor...

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’objectiu de la jornada és informar als empresaris dels ajuts i inversions que tenen al seu abast. Organitza PIMEC...

Llegir més

Sessió per donar a conèixer les novetats pel que fa a la contractació de persones joves recentment titulades o...

Llegir més

Convocatòria d’ajuts destinats a la digitalització d’empreses del segment II: petites empreses i microempreses (entre 3 i 9 treballadors)...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

Comunicat sobre el coronavirus 23/03/20 a les 15:50.

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dilluns al migdia, ha acordat informar de les següents mesures davant de l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

Des que es va decretar l’estat d’alarma davant l’alerta sanitària generada pel COVID-19, els cossos policials han obert un total de 87 expedients sancionadors a Banyoles contra ciutadans que incomplien la restricció de moviments que estableix el mateix decret. Des que es va publicar el decret aquesta setmana s’han intensificat els controls de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra en diferents punts, juntament amb el cos d’Agents Rurals, per garantir que la ciutadania respecti les ordres dictades pel governs de l’estat i de la Generalitat.

L’alcalde Miquel Noguer ha tornat a insistir en la necessitat que “tots plegats limitem els moviments als estrictament necessaris i imprescindibles, malgrat ens pugui semblar contradictori en alguns casos”. En aquest sentit, l’alcalde ha subscrit la petició que avui ha fet pública el personal sanitari del Centre d’Atenció Primària de Banyoles i ha destacat que “en aquest punt pensem que seria important que s’adopti la mesura que proposa des de fa dies el govern de la Generalitat per al confinament de Catalunya”.

D’altra banda, Miquel Noguer ha reiterat l’“agraïment més sincer de la ciutat a totes aquelles persones i col·lectius que desinteressadament estan oferint la seva col·laboració en aquests moments”, tant a aquelles empreses i entitats que han fet donacions econòmiques, com és el cas de les associacions de mares i pares d’alumnes de les escoles de Banyoles que, juntament amb les de la resta de la comarca han fet una aportació a l’hospital Josep Trueta per a la compra de material, o donacions de materials, com el que han fet diferents empreses o el Gremi de Perruquers del Pla de l’Estany. També a totes aquelles persones que s’han ofert voluntàries per cosir mascaretes o col·laborar i que s’estan coordinant des de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal o als instituts de secundària de Banyoles que s’han ofert també per imprimir mascaretes.

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany