NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. Informació mesures Co...

Informació mesures Confinament Total Covid-19

Us adjuntem el BOE que s’ha publicat aquesta mitjanit amb el reial decret-llei sobre les noves mesures de confinament total acordades pel govern de l’Estat espanyol per fer front a la pandèmia del coronavirus i que passen per la suspensió de les activitats no essencials (especificades a l’Annex del document), del 30 de març al 9 d’abril.

Donada que la publicació s’ha portat a terme en les últimes hores, es concedeix una moratòria d’un dia per a la suspensió de l’activitat “en aquellos casos en los que resulte imposible interrumpir de modo inmediato la actividad, las personas trabajadoras incluidas en el ámbito subjetivo de este real decreto ley podrán prestar servicios el lunes 30 de marzo de 2020 con el único propósito de llevar a cabo las tareas imprescindibles para poder hacer efectivo el permiso retribuido recuperable sin perjudicar de manera irremediable o desproporcionada la reanudación de la actividad empresarial.” (art. 5).

Els afectats tindran un permís retribuït recuperable.

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany