NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. SUBVENCIÓ – Bas...

SUBVENCIÓ – Bases reguladores de la línia de subvencions per activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental en projectes d’economia circular, específicament en l’àmbit dels residus.

Objecte

L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió de subvencions a Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental que incentivin la realització d’activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental en projectes d’Economia Circular, específicament en l’àmbit dels residus.

Beneficiaris

Empreses amb ànim de lucre que tinguin establiment operatiu a Catalunya i com a mínim quatre anys de vida a la data de sol·licitud de l’ajut.

Actuacions i despeses subvencionables

Es consideraran objecte de subvenció els projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental en economia circular. Els projectes han d’estar relacionats amb la generació i gestió dels residus i comportar nous processos o la millora tecnològica dels ja existents.

Import

Percentatges a les bases (en cap cas es concedirà un ajut d’un import superior a 150.000,00 euros per projecte)

Més informació
Bases reguladores

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany