NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Línia de subvencions ...

ÚLTIMES NOTÍCIES

La Generalitat de Catalunya informa: Els crèdits d’aquesta convocatòria de propostes financen mesures que permeten als interlocutors socials i...

Llegir més

AGÈNCIA PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA RESOLUCIÓ EMT/1791/2021, de 7 de juny, per la qual s’aproven les bases...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. innovació
 2. jornades empresarials
 3. normatives
 4. programa PIBPE
 5. serveis
 6. formació
 7. ajuts
 8. economia local
 9. informació d'interès

Línia de subvencions per a micro i petites empreses del sector industrial (tercera ampliació de l’import de la dotació pressupostària de la Resolució EMC/1317/2020, de 9 de juny)

La resolució EMC/2579/2020 ens informa que s’ha ampliat el pressupost de la línia de subvencions per a micro i petites empreses del sector industrial i de serveis a la producció de Catalunya afectades econòmicament per la COVID-19 (ref. BSNS 509828).

Aquesta resolució incrementa el pressupost amb 3.250.000.000 euros addicionals. Aquest increment s’aplicarà per atendre aquelles sol·licituds que es van presentar dins el termini que va establir la Resolució de la convocatòria i que no s’han pogut atendre per manca de dotació pressupostària.

En cap cas aquest increment de dotació suposarà la reobertura de la línia de subvencions ni del període de presentació de sol·licituds, ni tampoc l’acceptació de les sol·licituds presentades fora de termini.

Podeu consultar el document sencer aquí.

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany