NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. Convocatòria DigiCirc...

Convocatòria DigiCirc: foment de l’economia circular entre PIMES/start-ups

La Generalitat de Catalunya ens informa del projecte DigiCirc, amb finançament Horizon 2020, per donar suport a la innovació de les PIMES / startups per al domini de l’econonomia circular, centrant-se en tres temàtiques:

– ciutats circulars
– bioeconomia
– economia blava

Amb la seva primera convocatòria oberta, DigiCirc seleccionarà un mínim de 15 consorcis, formats per almenys 2 pimes / start-ups, desenvolupant solucions innovadores per afrontar els reptes de les ciutats circulars que es presenten a continuació. Les pimes tindran l’oportunitat d’utilitzar la plataforma DigiCirc Matchmaking per buscar altres pimes en cas que necessitin un soci per construir un consorci.

Els consorcis seleccionats obtindran un finançament directe de fins a 20.000 € i integraran un programa de suport a la innovació de 12 setmanes altament intensiu i innovador, dividit en dues fases, per desenvolupar el seu pla de negoci i adaptar la seva solució a l’àrea objectiu (fase 1); i demostrar les seves solucions en un entorn rellevant i donar forma a la seva estratègia comercial (fase 2).

Al final del programa d’acceleració, se seleccionaran cinc consorcis per rebre un finançament addicional de 100.000 €. Disposaran de fins a 6 mesos per desenvolupar el seu prototip i fer proves en un entorn operatiu a la vista d’un llançament comercial.

Els sol·licitants han d’enviar les seves propostes per a un dels temes / reptes següents:

Ciutats autònomes
Gestió de residus
Consum responsable
Educació

Data límit: 14/01/2021

Més informació i enviament de propostes al portal del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència i al portal oficial de DigiCirc

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany