NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. JORNADA – Com el...

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’objectiu de la jornada és informar als empresaris dels ajuts i inversions que tenen al seu abast. Organitza PIMEC...

Llegir més

Sessió per donar a conèixer les novetats pel que fa a la contractació de persones joves recentment titulades o...

Llegir més

Convocatòria d’ajuts destinats a la digitalització d’empreses del segment II: petites empreses i microempreses (entre 3 i 9 treballadors)...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

JORNADA – Com elaborar ofertes tècniques guanyadores en licitacions multilaterals

Data: Dimarts 9 de març de 2021
Hora: De 09 h a 11.50 h
Gratuït

En aquesta sessió pràctica, l’expert internacional Jordi del Bas exposarà amb casos reals i des de l’òptica dels avaluadors, el marc de valoració d’una oferta tècnica, per tornar-la en guanyadora.

A través de l’anàlisi de casos reals, visualitzarem la casuística, i incorporarem una metodologia de redacció i presentació que ens faci les propostes més sòlides i exitoses.

L’empresa catalana que licita a mercats internacionals ha d’ajustar-se a uns mètodes i procediments que ja vénen donats i, a la vegada, ser conscient que estarà competint amb els millors de cada camp i de cada país. Per tot això és necessari conèixer bé quins són els elements i instruments que poden ajudar a construir ofertes tècniques sòlides i consistents, de manera que augmentem la ràtio d’èxit en les adjudicacions.

Tot i que cada país té els seus requeriments, en aquesta sessió ens centrarem en els organismes multilaterals: l’ONU, el Banc Mundial, el Banc Interamericà, el Banc Africà, EBRD/BERD, o les institucions UE, que comparteixen metodologies i procediments similars.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Més informació i inscripció

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany