NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. JORNADA – Com el...

JORNADA – Com elaborar ofertes tècniques guanyadores en licitacions multilaterals

Data: Dimarts 9 de març de 2021
Hora: De 09 h a 11.50 h
Gratuït

En aquesta sessió pràctica, l’expert internacional Jordi del Bas exposarà amb casos reals i des de l’òptica dels avaluadors, el marc de valoració d’una oferta tècnica, per tornar-la en guanyadora.

A través de l’anàlisi de casos reals, visualitzarem la casuística, i incorporarem una metodologia de redacció i presentació que ens faci les propostes més sòlides i exitoses.

L’empresa catalana que licita a mercats internacionals ha d’ajustar-se a uns mètodes i procediments que ja vénen donats i, a la vegada, ser conscient que estarà competint amb els millors de cada camp i de cada país. Per tot això és necessari conèixer bé quins són els elements i instruments que poden ajudar a construir ofertes tècniques sòlides i consistents, de manera que augmentem la ràtio d’èxit en les adjudicacions.

Tot i que cada país té els seus requeriments, en aquesta sessió ens centrarem en els organismes multilaterals: l’ONU, el Banc Mundial, el Banc Interamericà, el Banc Africà, EBRD/BERD, o les institucions UE, que comparteixen metodologies i procediments similars.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Més informació i inscripció

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany