NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. OBERTA LA CONVOCATÒRI...

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DIGITbrain amb ajuts de fins a 100.000 € per desenvolupar experiments industrials de bessó digital

Finançat pel programa Horizon 2020, el projecte DIGITbrain té com a objectiu permetre que les pimes del sector fabricació es beneficiïn d’un nou concepte de model de negoci basat en IA, anomenat fabricació com a servei o Maas (per les sigles en anglès).

Basant-se en el concepte de bessó digital, els experiments se centraran en la creació de productes industrials personalitzats i en facilitar la producció localitzada i distribuïda i rendible per a la fabricació de pimes o mitjanes empreses, mitjançant l’aprofitament de models, simulació, optimització, anàlisi i eines d’aprenentatge automàtic. Els experiments cobriran tots els segments del sector de fabricació en general, inclosa (entre d’altres) la fabricació discreta, la producció contínua o la construcció.

Data límit: 30/06/2021

Podeu llegir més informació a l’enllaç següent

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany