NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. ACCIÓ i Amazon Despeg...

ACCIÓ i Amazon Despega: Descobreix estratègies per fidelitzar als teus clients

El recent creixement del comerç on-line ha fet que les empreses hagin hagut d’adaptar la seva estratègia de vendes de forma accelerada. El món on-line obre les portes a una major quantitat de clients però alhora, amb la pèrdua del contacte humà, la fidelització d’aquests suposa un gran repte.

En el marc del programa Despega, ACCIÓ i AMAZON s’uneixen per impulsar la internacionalització empresarial a través d’internet. Mitjançant sessions de formació i un bootcamp intensiu, les empreses coneixeran les claus per impulsar la seva digitalització i la venda on-line a Espanya i a l’exterior.

En aquesta segona sessió, el David Tomás, expert en màrqueting digital i CEO de Cyberclick, ens explicarà com optimitzar els recursos disponibles de la nostra empresa enfocant l’estratègia digital a la fidelització de clients. A més a més, Amazon ens explicarà quines eines tenim per fidelitzar clients a la plataforma.

Els temes que es tractaran en la sessió, són:

Creació de bases de dades
Estratègies de remarketing
Automatització de processos
Accions i eines per B2B i B2C
Inbound marketing: atracció, fidelització i delight
Amazon: com maximitzar la fidelització de clients a la plataforma
Cas empresarial
Programa International eTrade d’ACCIÓ: aprofita l’ecommerce per vendre a tot el món
Serveis i programes de formació per a pimes d’AMAZON
No esperis que els teus clients decideixin si tornar o no, pren la iniciativa, humanitza els teus canals digitals i comença la teva estratègia de fidelització on-line amb aquesta sessió.

Data: 12 de maig de 2021
Hora: 10 h a 11:30 h

Més info i inscripcions

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany