NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. Presentació a la fira...

Presentació a la fira B for Planet: Stronger Profits Through Circular Economy

Bforplanet és l’esdeveniment global per a la sostenibilitat, que reuneix líders internacionals per a proposar solucions als grans reptes a què fa front la humanitat. L’esdeveniment té l’objectiu de crear una plataforma per generar aliances entorn dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) amb l’esperit de l’ODS 17: “enfortir els mitjans d’implementació i revitalització de les col·laboracions globals per al desenvolupament sostenible”. Es podrà participar en el Bforplanet de forma presencial i virtual.

En el marc d’aquesta fira, ACCIÓ participarà en l’acte ‘Stronger Profits Through Circular Economy’. En aquest s’introduirà una visió global de les línies de recerca i innovació a Catalunya en temes d’economia circular. I a més a més, es presentarà el catàleg de solucions d’economia circular, amb el recull les solucions implementades destacant alguns exemples d’empreses catalanes.

Dijous, 8 de juliol del 2021
De 18.15 h a 18.55 h
De 30 € a 300 € en funció del tipus de participació.

Més info i inscripcions

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany