NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Programes de suport a ...

ÚLTIMES NOTÍCIES

S’ha obert una línia d’ajuts amb l’objectiu d’avançar en la transició energètica, mitjançant la substitució d’energies d’origen fòssil per...

Llegir més

El marc normatiu dels darrers anys ha establert un conjunt d’obligacions que han de complir les empreses. Més informació

Llegir més

La reforma conté un sistema de 12 trams que determina la base de cotització i la quota a pagar...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

Programes de suport a la indústria

Dijous, 15 de juliol del 2021
De 10.00 h a 11.30 h
Gratuït

Connecta’t a aquesta sessió per conèixer els instruments financers dirigits a empreses industrials, que posen al teu abast les diferents administracions públiques, per augmentar la competitivitat, guanyar mida i tenir un major accés als mercats internacionals.

Es parlarà principalment sobre les novetats del nou Fons de Suport a la Inversió Industrial Productiva (FAIIP) per donar suport a empreses industrials en projectes de naturalesa productiva amb prioritat a l’impuls a la seva integració en la doble transició, sostenible i digital.

A més, s’oferirà informació sobre:

Línia de suport a projectes estratègics per a la transició industrial per impulsar la transformació de les cadenes de valor estratègiques de sectors industrials amb gran efecte tractor en l’economia.
Línia d’ajut a projectes d’R+D+I en l’àmbit de la indústria connectada 4.0, per impulsar la transformació digital de les empreses industrials i a la millora de la seva sostenibilitat ambiental a conseqüència d’aquesta digitalització.
Línia d’ajut a plans d’innovació i sostenibilitat en l’àmbit de la indústria manufacturera (IDi), per impulsar la transformació industrial cap a la sostenibilitat i la innovació com a processos continus de l’empresa.
Aquesta sessió està organitzada per la Secretaria General d’Indústria i pime del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Direcció General d’Indústria de la Conselleria d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu compartit d’impulsar a la indústria i facilitar l’accés al finançament dels projectes industrials.

Més info i inscripcions

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany