NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. Programes de suport a ...

Programes de suport a la indústria

Dijous, 15 de juliol del 2021
De 10.00 h a 11.30 h
Gratuït

Connecta’t a aquesta sessió per conèixer els instruments financers dirigits a empreses industrials, que posen al teu abast les diferents administracions públiques, per augmentar la competitivitat, guanyar mida i tenir un major accés als mercats internacionals.

Es parlarà principalment sobre les novetats del nou Fons de Suport a la Inversió Industrial Productiva (FAIIP) per donar suport a empreses industrials en projectes de naturalesa productiva amb prioritat a l’impuls a la seva integració en la doble transició, sostenible i digital.

A més, s’oferirà informació sobre:

Línia de suport a projectes estratègics per a la transició industrial per impulsar la transformació de les cadenes de valor estratègiques de sectors industrials amb gran efecte tractor en l’economia.
Línia d’ajut a projectes d’R+D+I en l’àmbit de la indústria connectada 4.0, per impulsar la transformació digital de les empreses industrials i a la millora de la seva sostenibilitat ambiental a conseqüència d’aquesta digitalització.
Línia d’ajut a plans d’innovació i sostenibilitat en l’àmbit de la indústria manufacturera (IDi), per impulsar la transformació industrial cap a la sostenibilitat i la innovació com a processos continus de l’empresa.
Aquesta sessió està organitzada per la Secretaria General d’Indústria i pime del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Direcció General d’Indústria de la Conselleria d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu compartit d’impulsar a la indústria i facilitar l’accés al finançament dels projectes industrials.

Més info i inscripcions

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany