NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. Transformació empresa...

Transformació empresarial per afrontar la disrupció

Dijous, 22 de juliol del 2021
De 16.00 h a 17.10 h
Gratuït

En aquest seminari, en el marc de la iniciativa Catalonia Exponential, descobriràs dues metodologies per transformar la teva empresa: la metodologia ExO i la Pentagrowth.

Principalment, la metodologia ExO fa referència al terme ‘Exponential Organisations’ o en català, organitzacions exponencials, i tracta de fer reflexionar sobre el grau de flexibilitat de la teva empresa i facilitar el procés perquè aquesta sigui més flexible i àgil. Per altra banda, la metodologia Pentagrowth, busca generar una transformació cultural necessària per innovar i testejar noves idees i models de negoci en possibles escenaris futurs. Ambdues metodologies les coneixerem de la mà de dos experts, com són Javi Creus (Pentagrowht) i Soledad Llorente (ExO).

A més, també descobriràs casos d’èxit d’empreses catalanes que prèviament han aplicat aquests mètodes.

Si vols conèixer nous enfocaments que poden ajudar-te a transformar el teu model de negoci actual i fer créixer la teva empresa, no et perdis aquest acte!

Més info i inscripcions

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany