NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Disponibles els prést...

ÚLTIMES NOTÍCIES

Les activitats objecte d’aquest ajut s’organitzen en 3 programes: Projectes d’inversió en la repontenciació d’instal·lacions eòliques. Projectes de renovació...

Llegir més

Aquesta jornada organitzada per ACCIÓ te per finalitat conèixer la línia d’ajuts a projectes que permetran a les empreses...

Llegir més

ACCIÓ organitza aquesta jornada per donar a conèixer a les empreses quines condicions han de complir per cobrir el...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

Disponibles els préstecs ‘Emprendedoras Digitales’ per a pimes amb càrrec als fons NGEU

El Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital vol donar suport a les dones emprenedores mitjançant una nova línia de finançament d’emprenedoria femenina digital per a pimes anomenada “Emprendedoras digitales” i gestionada per l’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA).

La línia de préstecs s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència espanyol i s’efectua amb càrrec als fons NGEU.

Aquesta línia de crèdits té com a objectiu afavorir els projectes empresarials promoguts per una o més dones que tinguin una posició rellevant de lideratge o de poder dins de la societat, ja sigui com a accionistes, com a membres de l’òrgan d’administració o com a part de l’equip directiu.

Les pimes han de dur a terme activitats relacionades amb el desenvolupament i comercialització d’eines tecnològiques innovadores, però poden formar part de qualsevol sector, més enllà del tecnològic. Poden estar, per exemple, en el procés d’adaptació de noves tecnologies amb l’objectiu de millorar o augmentar la seva competitivitat i eficiència.

Poden optar als préstecs tant pimes de nova creació com aquelles que estiguin considerant posar en marxa un projecte de consolidació, creixement o internacionalització. En tot cas, han de tenir el seu domicili social a Espanya.

El préstec tindrà un període d’amortització de 9 anys, a tipus d’interès en dos trams i sense necessitat de garanties més enllà del propi projecte empresarial.

La quantia prevista per préstec és d’entre 25.000 € i 1,5 M€.

Pressupost total: 51 M€

Pressupost 2021: 17 M€

Més info i sol·licituds

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany