NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Oberta la convocatòri...

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’objecte és regular la concessió de subvencions mitjançant dues línies: Subvencions a projectes de reindustrialització que contribueixin a tornar...

Llegir més

Ajuts per promoure l’emprenedoria i la innovació en el territori nacional. Ajuts adreçats a start ups i persones emprenedores....

Llegir més

Adreçat a  persones productores del sector porcí que exerceixen la seva activitat de manera independent i a persones productores...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

Oberta la convocatòria per contribuir a una major l’autonomia de les cadenes de valor estratègiques clau per a una indústria resilient

La crisi del COVID-19 ha demostrat que la competitivitat global i la resiliència són dues cares de la mateixa moneda. La resiliència és més que la capacitat de resistir i fer front als xocs; és una oportunitat per fer transicions de manera sostenible i justa. A mesura que la UE es prepara per convertir-se en una economia neutra, circular i competitiva per 2050, la resiliència exigirà atenció a les noves vulnerabilitats a mesura que els sectors experimentin transformacions profundes.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és contribuir al lideratge industrial i l’augment de l’autonomia en cadenes de valor estratègiques clau amb seguretat de subministrament de matèries primeres, aconseguides mitjançant tecnologies avançades en àrees d’aliances industrials, ecosistemes d’innovació industrial i solucions avançades per a la substitució, l’eficiència dels recursos i l’energia, la reutilització i el reciclatge eficaços i la producció primària neta de matèries primes, incloses les matèries primeres crítiques, i el lideratge en l’economia circular.

Les propostes de projectes pels 21 tòpics d’aquesta convocatòria haurien d’establir una via per augmentar l’autonomia en les cadenes de valor estratègiques clau per a la indústria de la resiliència, i més concretament a un o diversos dels següents impactes:

Cadenes de valor de matèries primeres resilients, sostenibles i segures (crítiques) per als ecosistemes industrials de la UE, en suport de les transformacions bessones verda i digital.
Nous materials sostenibles de disseny amb funcionalitats millorades i aplicacions en una àmplia gamma de processos industrials i productes de consum.
Lideratge en la producció de materials que proporcionin solucions per a un entorn net, tòxic / lliure de contaminants, descarbonitzant la indústria i protegint les infraestructures civils.
Lideratge en economia circular que enforteixi la cooperació intersectorial al llarg de la cadena de valor i permeti a les pimes transformar les seves activitats i models de negoci.
Increment de l’adopció de tecnologies digitals i facilitadores clau a les cadenes de valor industrials i als sectors estratègics, amb especial atenció a les pimes i les empreses emergents.

Pressupost: 355,2M € | Data límit: 23/09/2021

Més informació i sol·licituds

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany