NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. Convocatòria CirCoAX ...

Convocatòria CirCoAX per a projectes circulars i sostenibles als sectors de la moda i el tèxtil

L’objectiu de la convocatòria CirCoAX Open Call és seleccionar i proporcionar finançament i suport empresarial a 30 associacions transnacionals, cadascuna d’elles liderada per una pime amb l’objectiu de crear un nou producte, procés, servei o model de negoci innovador, que tingui un impacte directe en l’adopció d’enfocaments i pràctiques de sostenibilitat i circularitat en els sectors de la moda i el tèxtil.

Les associacions seleccionades rebran un finançament directe de fins a 12.000 euros per als seus projectes innovadors i també es beneficiaran de serveis addicionals de suport a les empreses, com tallers de formació, tutoria, esdeveniments d’intermediació i suport al finançament addicional per assegurar els projectes innovadors en el seu camí cap a la preparació del mercat.

CircularInnoBooster Fashion and Textile (F&T) és un projecte COSME de la Unió Europea que pretén transformar les empreses de la indústria de la moda i el tèxtil en empreses sostenibles, circulars i regeneratives. Amb una durada de 2 anys, compta amb un pressupost de 1.128.000 euros, cofinançat per la Comissió Europea en un 75%. El projecte està compost per un consorci internacional liderat per l’Institut Europeu de Disseny (IED), juntament amb Texfor, Circulab, Finnova i The Circular Project amb HumanNation.

Pressupost: 360.000 € | Data límit: 13/10/2021

Més informació

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany