NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Convocatòria CirCoAX ...

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’objecte és regular la concessió de subvencions mitjançant dues línies: Subvencions a projectes de reindustrialització que contribueixin a tornar...

Llegir més

Ajuts per promoure l’emprenedoria i la innovació en el territori nacional. Ajuts adreçats a start ups i persones emprenedores....

Llegir més

Adreçat a  persones productores del sector porcí que exerceixen la seva activitat de manera independent i a persones productores...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

Convocatòria CirCoAX per a projectes circulars i sostenibles als sectors de la moda i el tèxtil

L’objectiu de la convocatòria CirCoAX Open Call és seleccionar i proporcionar finançament i suport empresarial a 30 associacions transnacionals, cadascuna d’elles liderada per una pime amb l’objectiu de crear un nou producte, procés, servei o model de negoci innovador, que tingui un impacte directe en l’adopció d’enfocaments i pràctiques de sostenibilitat i circularitat en els sectors de la moda i el tèxtil.

Les associacions seleccionades rebran un finançament directe de fins a 12.000 euros per als seus projectes innovadors i també es beneficiaran de serveis addicionals de suport a les empreses, com tallers de formació, tutoria, esdeveniments d’intermediació i suport al finançament addicional per assegurar els projectes innovadors en el seu camí cap a la preparació del mercat.

CircularInnoBooster Fashion and Textile (F&T) és un projecte COSME de la Unió Europea que pretén transformar les empreses de la indústria de la moda i el tèxtil en empreses sostenibles, circulars i regeneratives. Amb una durada de 2 anys, compta amb un pressupost de 1.128.000 euros, cofinançat per la Comissió Europea en un 75%. El projecte està compost per un consorci internacional liderat per l’Institut Europeu de Disseny (IED), juntament amb Texfor, Circulab, Finnova i The Circular Project amb HumanNation.

Pressupost: 360.000 € | Data límit: 13/10/2021

Més informació

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany