NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Convocatòria per a pa...

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’objectiu de la jornada és informar als empresaris dels ajuts i inversions que tenen al seu abast. Organitza PIMEC...

Llegir més

Sessió per donar a conèixer les novetats pel que fa a la contractació de persones joves recentment titulades o...

Llegir més

Convocatòria d’ajuts destinats a la digitalització d’empreses del segment II: petites empreses i microempreses (entre 3 i 9 treballadors)...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

Convocatòria per a participar en el projecte de manufactura avançada 3DFactory Incubator

El projecte “Incubadora d’Alta Tecnologia D-Factory en manufactura avançada, fabricació additiva i impressió 3D”, cofinançat pel FEDER i liderat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i la Fundació LEITAT publica una convocatòria perquè empreses i start-ups facin ús de les instal·lacions i tecnologia del projecte.

L’objectiu del projecte 3DFactory Incubator és promoure l’adopció de tecnologies d’impressió 3D mitjançant la creació d’un espai per a la incubació de pimes i micropimes relacionades amb aquestes tecnologies.

L’ espai del projecte 3DFactory Incubator s’ubica a la seu de “El Consorci de la Zona Franca de Barcelona”, amb un total de superfície de 1000 m². La zona d’incubació inclou zones de col·laboració, oficines, laboratoris, àrees de formació i sales de reunions. El viver d’empreses d’alta tecnologia també proporciona una àmplia gamma de serveis a les empreses incubades com ara:

Espais d’incubació
Serveis tecnològics
Serveis d’innovació
Serveis de certificació i proves
Serveis de comercialització i internacionalització
Els laboratoris incorporen equips industrials d’impressió 3D, mini-impressores, estacions de postprocessament i personal dedicat amb experiència contrastada que donarà suport a les empreses incubadores. L’objectiu d’aquestes infraestructures és la dinamització per a la transformació de les pimes cap a la indústria 4.0. Aquest objectiu està alineada amb l’estratègia Horizon Europe i facilitarà la col·laboració amb altres regions i la cooperació entre organismes públics i privats.

El projecte pertany a la convocatòria “Incubadores d’alta tecnologia per a la promoció de la innovació i la tecnologia transfer a micro pimes” de la Fundació INCYDE, l’objectiu del qual és promoure la modernització d’estructures productives a les diferents regions d’Espanya.

Més informació

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany