NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. Convocatòria per a pa...

Convocatòria per a participar en el projecte de manufactura avançada 3DFactory Incubator

El projecte “Incubadora d’Alta Tecnologia D-Factory en manufactura avançada, fabricació additiva i impressió 3D”, cofinançat pel FEDER i liderat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i la Fundació LEITAT publica una convocatòria perquè empreses i start-ups facin ús de les instal·lacions i tecnologia del projecte.

L’objectiu del projecte 3DFactory Incubator és promoure l’adopció de tecnologies d’impressió 3D mitjançant la creació d’un espai per a la incubació de pimes i micropimes relacionades amb aquestes tecnologies.

L’ espai del projecte 3DFactory Incubator s’ubica a la seu de “El Consorci de la Zona Franca de Barcelona”, amb un total de superfície de 1000 m². La zona d’incubació inclou zones de col·laboració, oficines, laboratoris, àrees de formació i sales de reunions. El viver d’empreses d’alta tecnologia també proporciona una àmplia gamma de serveis a les empreses incubades com ara:

Espais d’incubació
Serveis tecnològics
Serveis d’innovació
Serveis de certificació i proves
Serveis de comercialització i internacionalització
Els laboratoris incorporen equips industrials d’impressió 3D, mini-impressores, estacions de postprocessament i personal dedicat amb experiència contrastada que donarà suport a les empreses incubadores. L’objectiu d’aquestes infraestructures és la dinamització per a la transformació de les pimes cap a la indústria 4.0. Aquest objectiu està alineada amb l’estratègia Horizon Europe i facilitarà la col·laboració amb altres regions i la cooperació entre organismes públics i privats.

El projecte pertany a la convocatòria “Incubadores d’alta tecnologia per a la promoció de la innovació i la tecnologia transfer a micro pimes” de la Fundació INCYDE, l’objectiu del qual és promoure la modernització d’estructures productives a les diferents regions d’Espanya.

Més informació

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany