NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. JORNADA: L’ECONO...

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’objecte és regular la concessió de subvencions mitjançant dues línies: Subvencions a projectes de reindustrialització que contribueixin a tornar...

Llegir més

Ajuts per promoure l’emprenedoria i la innovació en el territori nacional. Ajuts adreçats a start ups i persones emprenedores....

Llegir més

Adreçat a  persones productores del sector porcí que exerceixen la seva activitat de manera independent i a persones productores...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

JORNADA: L’ECONOMIA CIRCULAR PER A EMPRESES

Us convidem a la jornada L’economia circular per a empreses que tindrà lloc el proper divendres, 12 de novembre de 2021, de 9:00 a 11:30 h al Museu Darder de Banyoles, que organitzem des de l’Ajuntament de Banyoles, amb la col·laboració d’ACCIÓ – Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya.

L’economia circular és un nou model de producció i consum que pretén que el valor dels productes, els materials i els recursos es mantinguin en l’economia el màxim de temps possible, reduint al mínim la generació de residus. De fet, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per l’Agenda 2030 de les Nacions Unides posen èmfasi en l’economia circular i en el seu potencial transformador.

En aquest sentit, la jornada pretén divulgar el concepte d’economia circular a Banyoles i comarca, així com analitzar les oportunitats que ofereix per millorar la competitivitat de les empreses del territori tot transformant els residus en recursos i potenciant un impacte ecològic positiu de l’activitat empresarial.

Us adjuntem el cartell de la jornada que comptarà també amb la intervenció d’ACCIÓ que explicaran serveis vinculats a la sostenibilitat i l’economia circular, i un exemple de cas d’èxit banyolí, com el de l’empresa Sastres Paperers, que elabora paper a partir de residus tèxtils i altres matèries reutilitzades.

JORNADA: L’ECONOMIA CIRCULAR PER A EMPRESES
Dia: 12 de novembre de 2021
Lloc: Museu Darder (Plaça dels Estudis, 2, Banyoles)
Horari: de 9 h a 11:30 h
**Imprescindible confirmar assistència

Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte.

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany