NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Ajuts de l’ICEX per ...

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’objecte és regular la concessió de subvencions mitjançant dues línies: Subvencions a projectes de reindustrialització que contribueixin a tornar...

Llegir més

Ajuts per promoure l’emprenedoria i la innovació en el territori nacional. Ajuts adreçats a start ups i persones emprenedores....

Llegir més

Adreçat a  persones productores del sector porcí que exerceixen la seva activitat de manera independent i a persones productores...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

Ajuts de l’ICEX per a participar a fires internacionals

L’ICEX Espanya Exportació i Inversions convoca un seguit d’ajuts, cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del Programa Operatiu Pluriregional d’Espanya, per participar en les següents fires internacionals, jornades tècniques i missions directes empresarials.

Les condicions de cada ajut s’especifiquen a la respectiva convocatòria.

Participació agrupada a fires:

Participació agrupada a la fira SALÓ WHO’S NEXT – SALÓ INT. DE LA LINGERIE (SIL) 2022 a París – del 21 al 24 de gener 2022, sector de la indústria tèxtil i de la confecció de peces de vestir. Data límit: 26/11/2021

Participació agrupada a la fira FIME 2022 a Miami – del 27 al 29 de juliol 2022, sector de la fabricació d’instruments i subministraments mèdics i odontològics i de les indústries manufactureres n.c.o.p. Data límit: 15/12/2021

Participació agrupada a la fira SETMANA DE LA MODA I 2022 a París – del 28 de febrer al 8 de març 2022, sector de la confecció de peces de vestir, la indústria del cuir i del calçat i la indústria tèxtil. Data límit: 21/01/2021

Participació agrupada a la fira IFAT 2022 – a Munich – del 30 de maig al 3 de juny 2022, sector de la fabricació de cisternes, grans dipòsits i contenidors de metall; forja, estampació i embotició de metalls; pulverimetal·lúrgia; metal·lúrgia; fabricació de productes de ferro, acer i ferroaliatges; fabricació de generadors de vapor, excepte calderes per a calefacció central; tractament i revestiment de metalls; enginyeria mecànica per compte de tercers; fabricació de productes de cautxú i plàstics; fabricació d’articles de ganiveteria i coberteria, eines i ferreteria; fabricació d’elements metàl·lics per a la construcció; fabricació d’altres productes metàl·lics. Data límit: 31/01/2021

Participació agrupada a la fira INTERTRAFFIC AMSTERDAM 2022- del 29 de març a l’1 d’abril de 2022, sector de l’enginyeria civil i d’activitats de construcció especialitzada. Data límit: 31/01/2021

Participació agrupada a la fira MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2022– a Milà – del 8 al 11 de març de 2022, sector de la fabricació d’elements metàl·lics per a la construcció; fabricació de cisternes, grans dipòsits i contenidors de metall; fabricació d’altres productes metàl·lics; tractament i revestiment de metalls; enginyeria mecànica per compte de tercers; fabricació de generadors de vapor, excepte calderes per a calefacció central; forja, estampació i embotició de metalls; metal·lúrgia de pols. Data límit: 31/01/2021

Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Més informació aquí

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany