SERVEIS

  1. INICI
  2. SERVEIS
  3. Reempresa

Reempresa

El Centre de Reempresa de Catalunya es defineix com a mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial que pretén evitar el tancament de negocis per jubilació, manca de temps, canvi de domicili, etc., trobant una persona emprenedora que n’agafi el relleu i pugui començar amb un negoci propi sense haver de començar-lo des de zero. (Reempresa és una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació)

Des del punt d’atenció de Banyoles es realitza una tasca de difusió del servei i de prospecció de cedents i reemprenedors, s’ofereix assessorament individual per a l’elaboració del pla de negoci/cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Si voleu més informació, podeu sol·licitar-lo contactant amb el Servei d’Ocupació Municipal, al Pg. de la Generalitat, 15-17 de 9 a 14h de dilluns a divendres o al telèfon 972 58 11 20.