NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. Banyoles estrena un no...

ÚLTIMES NOTÍCIES

FORMACIÓ TEÒRICO-PRÀCTICA: del 17/06/2024 al 29/07/2024 HORARI: de dilluns a divendres de 9 h a 14 h LLOC: INS...

Llegir més

Curs dirigit al conjunt de les persones treballadores autònomes, sigui quina sigui la seva activitat professional. Es tracta d’un...

Llegir més

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. innovació
 3. jornades empresarials
 4. normatives
 5. programa PIBPE
 6. serveis
 7. economia local
 8. informació d'interès

Banyoles estrena un nou web per promoure els polígons industrials de la ciutat i la comarca

El web forma part del Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) que s’està executant

L’Ajuntament de Banyoles, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i el suport del teixit empresarial de Banyoles i comarca, ha presentat avui la nova pàgina web dels polígons industrials del Pla de l’Estany. El nou web s’ha donat a conèixer aquesta tarda en una trobada amb empresaris dels diferents polígons industrials de Banyoles i comarca on s’han explicat també les línies principals del Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE), que s’està executant des de fa un any.

A la nova pàgina web s’hi pot accedir a través de l’adreça www.banyoles.cat/poligonsplaestany i s’hi pot trobar, entre altres, un directori de les més de 400 empreses que es troben als polígons industrials de Banyoles i el Pla de l’Estany, la descripció de cadascun dels polígons industrials, així com una borsa de treball o un apartat als programes i formacions que es desenvolupen.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat que el nou web s’ha creat “amb l’objectiu de donar visibilitat a les empreses i fer difusió de les diverses actuacions que es porten a terme en benefici dels polígons, ja siguin formacions, borsa de treball o programes que s’hi desenvolupin”. La regidora ha afegit que “la nostra voluntat és convertir el web en un canal de comunicació més entre l’administració i el teixit industrial i que sigui un portal de referència per a les empreses, els treballadors i la ciutadania en general”.

Paral·lelament, Anna Tarafa ha destacat que la voluntat final “és aconseguir que els polígons industrials i les empreses de Banyoles i comarca guanyin visibilitat per atreure creixement i noves inversions al territori”.

La nova pàgina web s’ha presentat aquesta tarda en un acte al Museu Darder de Banyoles que ha comptat amb la participació d’una setantena d’empresaris i en el transcurs del quals s’han donat a conèixer també les línies estratègiques del Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE).

El Pla estableix com a objectius millorar la conservació de les zones industrials, potenciant el manteniment continuat i la realització de les millores pertinents; planificar la prestació de serveis diversos que responguin a necessitats específiques, individuals o col·lectives de les empreses que hi són instal·lades; adaptar els polígons als nous requeriments de competitivitat econòmica als que hagin de fer front les empreses; generar l’entorn necessari perquè els polígons esdevinguin espais d’atracció de les noves empreses i inversions generadores d’ocupació i innovació; i promoure de manera continuada la venda o lloguer dels espais.

A partir d’aquí, l’estudi contempla 46 accions distribuïdes en 6 grans línies estratègiques que són l’organització, la planificació i la gestió, les infraestructures de serveis bàsics i avançats, la mobilitat, l’entorn urbà i els espais lliures, mobilitat, serveis i recursos per empreses i treballadors i comunicació i promoció dels PAE.

Els polígons industrials de Banyoles i el Pla de l’Estany compten amb un total de 22 hectàrees d’espai industrial repartides en 14 zones d’activitat econòmica entre els municipis de Banyoles, Porqueres, Cornellà del Terri, Fontcoberta i Palol de Revardit. Als polígons, s’hi situen més de 400 empreses que cobreixen pràcticament tots els sectors d’activitat econòmica.

El Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de Banyoles i el Pla de l’Estany està cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social- Servei Públic d’Ocupació Estatal, en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany