NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. La Diputació de Giron...

ÚLTIMES NOTÍCIES

FORMACIÓ TEÒRICO-PRÀCTICA: del 17/06/2024 al 29/07/2024 HORARI: de dilluns a divendres de 9 h a 14 h LLOC: INS...

Llegir més

Curs dirigit al conjunt de les persones treballadores autònomes, sigui quina sigui la seva activitat professional. Es tracta d’un...

Llegir més

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. innovació
 3. jornades empresarials
 4. normatives
 5. programa PIBPE
 6. serveis
 7. economia local
 8. informació d'interès

La Diputació de Girona publica l’estudi “Els polígons d’activitat econòmica de la demarcació de Girona”

La Diputació de Girona ha publicat l’estudi Els polígons d’activitat econòmica a la demarcació de Girona. Aquest treball, que ha estat redactat i coordinat pel Servei de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de la Diputació de Girona, analitza les dades recollides al nou Sistema d’Informació de Polígons d’Activitat Econòmica (SIPAE), tant des d’un punt de vista global, en relació amb la demarcació de Girona, com territorial, per a cadascuna de les seves vuit comarques.

En concret, aquesta publicació presenta la informació de 324 polígons de menys de mitja hectàrea dels 327 identificats a la demarcació de Girona. Aquesta xifra representa el 98,9% dels polígons identificats al territori gironí. Així mateix, l’estudi també inclou la informació de 1.480 polígons d’arreu de Catalunya dels 1.535 que hi ha identificats, la qual cosa representa que s’hi recullen el 92,9% dels polígons catalans identificats. Els elevats percentatges de resposta d’informació permeten fer una anàlisi exhaustiva i territorialitzada de la realitat dels polígons industrials a la demarcació de Girona.

En aquesta mateixa línia, la Diputació de Girona ha desenvolupat un cercador de polígons, en el qual hem inserit tota la informació de l’estudi i que es pot consultar a l’adreça següent:
http://promoeco.ddgi.cat/poligons-industrials

Aquesta eina, oberta i consultable per a tothom, permet trobar els polígons per municipi, per comarca, per sector d’activitat o per activitat. A més, des del cercador es pot accedir al mapa de polígons industrials del municipi o àrea en qüestió.

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany