NOTÍCIES

 1. INICI
 2. NOTÍCIES
 3. La Diputació de Giron...

ÚLTIMES NOTÍCIES

Convocatòria d’ajuts destinats a la digitalització d’empreses del segment II: petites empreses i microempreses (entre 3 i 9 treballadors)...

Llegir més

Aquests ajuts tenen per objectiu el desplegament i la incorporació de les energies renovables tèrmiques als sectors de l’economia,...

Llegir més

La línia de cupons d’internacionalització permet realitzar plans de promoció internacional (selecció de producte/servei a internacionalitzar, preselecció de països,...

Llegir més

NÚVOL D’ETIQUETES

 1. Jornades
 2. Àmbit català
 3. innovació
 4. jornades empresarials
 5. normatives
 6. programa PIBPE
 7. serveis
 8. formació
 9. ajuts
 10. economia local
 11. informació d'interès

La Diputació de Girona publica l’estudi “Els polígons d’activitat econòmica de la demarcació de Girona”

La Diputació de Girona ha publicat l’estudi Els polígons d’activitat econòmica a la demarcació de Girona. Aquest treball, que ha estat redactat i coordinat pel Servei de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de la Diputació de Girona, analitza les dades recollides al nou Sistema d’Informació de Polígons d’Activitat Econòmica (SIPAE), tant des d’un punt de vista global, en relació amb la demarcació de Girona, com territorial, per a cadascuna de les seves vuit comarques.

En concret, aquesta publicació presenta la informació de 324 polígons de menys de mitja hectàrea dels 327 identificats a la demarcació de Girona. Aquesta xifra representa el 98,9% dels polígons identificats al territori gironí. Així mateix, l’estudi també inclou la informació de 1.480 polígons d’arreu de Catalunya dels 1.535 que hi ha identificats, la qual cosa representa que s’hi recullen el 92,9% dels polígons catalans identificats. Els elevats percentatges de resposta d’informació permeten fer una anàlisi exhaustiva i territorialitzada de la realitat dels polígons industrials a la demarcació de Girona.

En aquesta mateixa línia, la Diputació de Girona ha desenvolupat un cercador de polígons, en el qual hem inserit tota la informació de l’estudi i que es pot consultar a l’adreça següent:
http://promoeco.ddgi.cat/poligons-industrials

Aquesta eina, oberta i consultable per a tothom, permet trobar els polígons per municipi, per comarca, per sector d’activitat o per activitat. A més, des del cercador es pot accedir al mapa de polígons industrials del municipi o àrea en qüestió.

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany