NOTÍCIES

  1. INICI
  2. NOTÍCIES
  3. SIGMA Group, líder en...

SIGMA Group, líder en el tractament d´aigües residuals

El Diari de Girona ens informa que l’empresa SIGMA Group, amb seu al polígon de Pont-Xetmar a Cornellà del Terri, desenvolupa la seva activitat en el tractament d’aigües residuals treballant en el disseny de processos i/o equips i creant sistemes de neteja per reutilitzar l’aigua per a aplicacions agrícoles i industrials. El grup busca, a través de les seves empreses l’optimització del cicle de l’aigua. D’una banda, Aguasigma, dedicada al desenvolupament de l’enginyeria i dels projectes clau en mà i, de l’altra, Sigmadaf, que basa en la seva activitat el disseny, construcció i subministrament d’equips de flotació DAF des de 3 fins a 2000 m3/h.

Podeu ampliar la informació i llegir la notícia sencera a l’enllaç següent

BUTLLETÍ DIGITAL

Voleu estar al corrent de subvencions, notícies, cursos, etc.? Subscriviu-vos al newsletter dels polígons de Banyoles i el Pla de l’Estany